Hoe werkt het?

De beurs

Op onze beurs ben je van harte uitgenodigd om voor een kleine prijs mooie tweedehands kinderkleding te kopen. Je kunt bij ons terecht voor leuke kinderkleding in de maten 68 t/m 164. Het aanbod is divers, dus zeker de moeite waard. Een mooie manier om op een eenvoudige en betaalbare wijze de kledingkasten van je kinderen aan te vullen.

Kleding inleveren

Heb jij overvolle kledingkasten met mooie kinderkleding die niet meer gedragen wordt, wil je wat geld verdienen en daarbij ook nog een goed doel steunen?  Dan zijn wij op zoek naar jou!! Wij verkopen met veel plezier de kleren voor jou. Van de opbrengst is 70% voor jezelf en 30% voor het goede doel. De te verkopen kleding dient schoon en heel te zijn.

Het enige wat jij hoeft te doen is je aanmelden via deze site. Je ontvangt van ons een persoonlijk verkoopnummer en verdere informatie. Met dit inschrijfnummer prijs je zelf alle kleding. In de week voorafgaand aan de beurs kun je op afspraak de kleding in komen leveren. Wij zorgen daarna voor de verkoop op de beurs.

Op het aanmeldformulier kun je een keuze aangeven voor het inleveren van de kleding. Inleveren kan op de dinsdagavond (20:00-20:30 uur) of donderdagavond  (20:00-20:30uur) in de week voorafgaande aan de beurs

Niet verkochte kleding ophalen

Op de zaterdag na de beurs kun je tussen 12:30 en 13:00 uur kun je de overgebleven kleding weer ophalen. De opbrengst van de voor jouw verkochte kleding wordt in de week na de beurs via de bank naar je overgemaakt. De overgebleven kleding kan ook aan het goede doel gedoneerd worden.