Kopen

De beurs

Op onze beurs ben je van harte uitgenodigd om voor een kleine prijs mooie tweedehands kinderkleding te kopen. Je kunt bij ons terecht voor leuke kinderkleding in de maten 68 t/m 164. Het aanbod is divers, dus zeker de moeite waard. Een mooie manier om op een eenvoudige en betaalbare wijze de kledingkasten van je kinderen aan te vullen. De beurs is op vrijdagavond geopend van 19:00-21:00 uur.

Faciliteiten

Betaling: Je kunt je aankopen betalen d.m.v. een tikkie of de pin. Voor pinbetaling vragen wij een bijdrage van 0,50 euro per transactie

Toilet: Tijdens de beurs kan er geen gebruik gemaakt worden van het toilet

Tassen: Bij binnenkomst ontvang je van ons een bigshopper voor tijdens het winkelen. Heb je zelf een grote tas bij je, dan vragen wij je die bij binnenkomst in te leveren. Bij vetrek kan je deze tas uiteraard weer mee nemen.

Kleding passen: Het is helaas niet mogelijk om kleding in een aparte ruimte te passen

Parkeren:  Rondom de kerk is voldoende parkeergelegenheid. Bij parkeren op de Beatrixlaan graag de straat vrij houden voor de doorgaande lijnbussen. Om overlast voor de buurt te voorkomen willen we je wel vragen om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Adresgegevens: De beurs wordt gehouden in de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt)  “De Wagenburcht” Kastanjeweg 2, (hoek Beatrixlaan) 6706 BE  WAGENINGEN